which-bangs-suit-me-2560x963
Hiusten muotoilu | Hiustrendit naisille

Trendikkäät hiustyylit 2015: Micro Fringe

Urbaani, moderni ja selkeä muotikannanotto - Micro Fringe sopii täydellisesti tämän päivän metropoleihin. Olipa kyseessä sitten New York, Lontoo, Sydney tai Tokio, vahvat naiset lähettävät tällä lookilla selkeätä signaalia. "Micro Fringe on vahvojen naisten look ja tämä on se viesti, jota Micro Fringe viestii," sanoo Schwarzkopfin hiusasiantuntija Armin Morbach: "Se sopii luoville naisille, jotka haluavat myös näyttää sen."

Siisti ja tasainen muotoilu, sekä erittäin lyhyt kasvoja kehystävä otsatukka. "Micro Fringeen sopiikin juuri siksi tummat hiusvärit, jotka voivat olla vaikkapa violetti-musta tai sinimusta", sanoo Morbach. Rohkeat värit ja tarkan säännöllisesti leikatut reunat ovat Micro Fringen tunnusmerkkejä. "Tärkeintä Micro Fringessä on erittäin lyhyt otsatukka, muuten hiusten pituus voi vaihdella huomattavasti", jatkaa Armin Morbach. Tämä look sopii erityisen hyvin terveille, pehmeille ja kiiltäville hiuksille.

Gallerian kuvat näyttävät aavistuksen tästä upeasta hiustyylistä ja siitä miten tunnettu valokuvaaja käsittelee sitä.

Galleria: Micro Fringe -lookin muotoilu

Schwarzkopfin hiusasiantuntija Armin Morbach kertoo Micro Fringe –lookista.

Voitko kuvailla tätä lookia muutamalla lauseella? Leikkaustekniikka, väri ja erityispiirteet?
ARMIN MORBACH: Micro Fringe -lookin tärkein ominaisuus on erittäin lyhyt otsatukka. Ihannetapauksessa hiukset on värjätty sinimustiksi. Näin Micro Fringe kehystää kasvot esteettisesti oikein.

Mikä on tärkeintä tässä trendikkäässä hiustyylissä?
ARMIN MORBACH: Hiusten tulee olla mahdollisimman tummat, sileät ja suorat, sekä ehdottomasti terveen kiiltävät. Otsatukka tulee leikata mahdollisimman tarkasti.

Micro Fringe on erittäin lineaarinen look. Millainen hiusten rakenne ja pituus sopii tähän lookiin parhaiten?
ARMIN MORBACH: Hiusten tulee aina olla tummat - mieluiten paksut ja voimakkaat hiukset, kuten esim. latinonaisilla on. Ranskalaisten ja espanjalaisten paksut, runsaat hiukset näyttävät erittäin kauniilta tässä lookissa. Hiusten pituus voi vaihdella paljon! Micro Fringe näyttää hyvältä tosi lyhyissä hiuksissa, mutta se toimii hyvin myös korvan tasalle ulottuvissa hiuksissa. Sen lisäksi Micro Fringe näyttää myös tosi coolilta olkapäille ulottuvissa tai sitäkin pidemmissä hiuksissa.

Mikä on kaikkein tärkeintä Micro Fringe -lookissa?
ARMIN MORBACH: Micro Fringe on selkeä kannanotto. Uskon, että se sopii parhaiten luoville ja muotitietoisille naisille, jotka myös haluavat näyttää sen. Ne jotka eivät halua erottua joukosta, voivat unohtaa Micro Fringen.

Kenelle Micro Fringe -look sopisi parhaiten: antaisitko muutamia ominaisuuksia, esim. näyttävä nenä tai suuret silmät, vai sopiiko se naiselle, jolla ei ole erityisominaisuuksia?
ARMIN MORBACH: Uskon, että kuka tahansa näyttää hyvältä Micro Fringe -lookissa. Mutta se näyttää erityisen hyvältä upeiden kasvojen tai korkeiden poskipäiden kanssa ja haluaisin todella mielelläni nähdä sen myös yli 60-vuotiailla naisilla.

Onko mielessäsi joku tietty julkkis, kenellä haluaisit nähdä Micro Fringe -lookin? Luuletko, että tähdet inspiroituvat tästä lookista?
ARMIN MORBACH: Angelina Jolie näyttäisi fantastiselta Micro Fringe -lookissa. Hän on uskomattomalla karismalla varustettu vahva nainen ja tämä look todella sopii näillä ominaisuuksilla varustetuille naisille.