Hiusten muotoilu | Hiustrendit naisille

Trendikkäät hiustyylit 2015: Backcomb Grunge

Suloinen vai seksikäs? Backcomb Grunge -look antaa naisille mahdollisuuden muotoilla hiukset tunnelman mukaan. "Ota se mikä sopii sinulle" -motto sopii erityisen hyvin tähän lookiin," sanoo julkkiskuvaaja Mario Testino. 

"Tähän lookiin sopiva look on kulunut blondi ja värin tulee olla todella vaalea - kaunis valkoinen blondi sopii esimerkiksi Claudia Schifferille täydellisesti," lisää Schwarzkopfin hiusasiantuntija Armin Morbach. Hiusten tulee ylettyä vähintään leukaan asti ja ne kootaan tupeerattuna löysästi ponnarille. Jokainen nainen voi itse päättää haluaako keski- vai sivujakauksen - ainoa merkittävä asia on, että etuhiukset muotoillaan tiukasti otsaa vasten. Armin Morbach suosittelee voimakkaita ravitsevia hiustenhoitotuotteita tämän lookin kanssa, koska hiusten vaalennus on raskasta hiuksille. Hyvillä hoitotuotteilla varmistetaan, että hiukset ovat kauniit ja näyttävät terveiltä ja hyvin hoidetuilta. Lisävinkki: tupeeraa hiukset harjan avulla minimoidaksesi tupeerauksen aiheuttama hiusten kuluminen.

Gallerian kuvat näyttävät aavistuksen tästä upeasta hiustyylistä ja siitä miten tunnettu valokuvaaja käsittelee sitä.

Galleria: Backcomb Grunge -lookin muotoilu

Schwarzkopfin hiusasiantuntija Armin Morbach kertoo Backcomb Grunge -lookista.

Backcomb Grunge: Mikä erityisesti erottaa tämän lookin muista?
ARMIN MORBACH: Tämä look muuttaa tavallisen blondin täysin erilaiseksi ja erityiseksi. Se näyttää upealta kevyesti vaalennettujen kulmakarvojen kanssa. 

Millaisille blondeille se sopii parhaiten? Kuinka pitkät hiusten tulee olla, jotta tämä look näyttää hyvältä?
ARMIN MORBACH: Väri on erittäin tärkeä. Ehdottomasti paras väri on erittäin kirkas vaalea blondi mattapinnalla, joka vivahtaa hieman tuhkaan. Tämä look toimii hyvin myös punaisissa hiuksissa ja tyyli sopii erinomaisesti myös bruneteille. Hiusten tulee olla vähintään hartiapituiset, jotta ne on helppo muotoilla tähän lookiin. Tupeeraus ja muut tämän tyylin osa-alueet toimivat erityisen hyvin, jos hiukset on 10-20 cm pidemmät.

Hiusten vaalennus ja tupeeraus ovat tosi rankkoja hiuksille. Mitä hiustenhoitotuotteita suosittelisit, jotta hiukset pysyvät pehmeinä ja kiiltävinä?
ARMIN MORBACH: Se on totta. Vaalennettuja hiuksia ei voi tupeerata joka päivä, mutta silloin tällöin, vaikkapa viikonloppuisin tapahtuva tupeeraus ei vahingoita hiuksia. Suosittelen myös tupeerausta harjalla kamman sijaan, sillä kampa vahingoittaa hiuksia paljon nopeammin kuin harja.

Mihin tyyliin Backcomb Grunge sopii parhaiten?
ARMIN MORBACH: Tällä tyylillä on helppo luoda todella harmoninen kokonaisuus, kun sen yhdistää 60- ja 70-luvun muotiin. Se sopii hyvin myös yksinkertaisten farkkujen, t-paidan ja punaisen huulipunan kanssa.

Backcomb Grunge -tyyli muistuttaa hieman Brigitte Bardot -tyyliä, vai mitä?
ARMIN MORBACH: Et ole väärässä! Tämä look tulee tietysti samalta ajalta, mutta sitä on hieman päivitetty. Brigitte Bardotin aikoina myös brunetet muotoilivat hiukset tähän tyyliin - muistat varmaan Sophia Lorenin ja Gina Lollobrigidan.