hairstyle-ideas-2015
Hiusten muotoilu | Hiustrendit naisille

Raikkaiden hiustyyli-ideoiden kalenteri vuodelle 2015

Meidän hiustyylikalenterimme auttaa sinut alkuun uusien hiustyylien kanssa - meiltä löytyy hiustyylit ihan joka lähtöön vuodelle 2015. Meillä on minimalistinen tammikuu, rennot kesähiustyylit ja erikoistyylit, joista löytyy juhlakampaus kaikkiin loppuvuoden juhliin.  Toivomme, että nautit kalenterimme kahdestatoista hiustyylistä jokaiselle kahdelletoista kuukaudelle.

Uudenvuodenaattona on aika tehdä suunnitelmia ja lupauksia paremmasta alkavalle vuodelle. Kalenterimme tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja imagosi piristämiseksi uusien hiustyylien avulla. Ja mikä parasta, uskomme että kalenterin ohjeiden seuraaminen tuo varmasti menestystä! Loppujen lopuksi, mikä voisi olla palkitsevampaa kuin testata uusia kampauksia ja samalla näyttää tosi hyvältä? Näytämme sinulle, miten saat uudet hiustyylit sopimaan juuri sinulle.

Hiustyyli-ideat vuodelle 2015: Hyvää uutta vuotta!

Hiljentymisen aika on tärkeä uuden vuoden menestyksen takaamiseksi. Vuosi ja juhlakausi on ohi. On aika levätä ja kääntää katse kohti tulevaa. Minimalistinen hiustyyli ilman jakausta heijastaa tätä ilmapiiriä (katso kuva yllä).

Muotoilu: Levitä herneen kokoinen pallo hiusgeeliä sormenpäihisi ja työnnä hiukset sormillasi taaksepäin. Käytä hiuslakkaa, jotta hiukset pysyvät paikoillaan

Galleria: Hiustyyli-ideoita vuodelle 2015