trend-hairstyle-2016-interview-morbach
Hiusten muotoilu | Hiustrendit naisille

Hiustyylitrendit 2016: Armin Morbachin haastattelu

Millaisia ovat uudet hiustyylit ja -trendit? Schwarzkopfin tähtistylisti Armin Morbachilla on vastaus tähän: neljä kiehtovaa uutta lookia trendien huipuilta. Cool, yksilöllinen, naisellinen ja urbaani - valokuvaajalegenda Annie Leibovitz esittelee parhaat trendit ylpeänä täydelliseen New Yorkin tyyliin. Hiustyylit ihan jokaiselle.


Millaista oli työskennellä Annie Leibovitzin kanssa?
ARMIN MORBACH:
Annie on erittäin spesiaali henkilö ja oli kunnia kuvata Schwarzkopfin vuoden 2016 uudet lookit hänen kanssaan. Hän on todellinen ammattilainen ja luonnollisesti odottaa tiimiltään samaa. Se on varmaa, että Annie Leibovitzin kaltaisen henkilön ei pidä koskaan antaa odottaa - hän antaa sinulle kaksi minuuttia ja sen on riitettävä hiusten stailaamiseen. Joten se oli lievästi sanoen haastavaa - kaikki lookit luotiin minuutisssa. Tämä on yksi syy miksi kaikki uudet hiustyylit ovat niin helposti lähestyttäviä ja omaksuttavia.

Uusiin lookeihin sopivat meikkityylit tulevat ranskalaiselta Stéphane Maraisilta. Miten teidän kahden yhteistyö sujui?
ARMIN MORBACH:
 Stéphane on oman alansa ykkönen, todellinen meikkitaiteilijaikoni. Minä kumarran hänen edessään, hän on saavuttanut niin uskomattoman paljon. Työskentely hänen kanssaan oli todella upea kokemus ja kaikki sujui mukavan rennosti.

Miten kuvailisit uusien lookien meikkityylejä?
ARMIN MORBACH:
Stéphane keskittyi kolmeen pääasiaan: kulmakarvoihin, ripsiin ja huuliin. Hänellä on tapana tehdä aina täydelliset kulmakarvat ja ripset, jotka eivät ole ikinä kokkareisia tai liimaantuneita. Huulia korostettiin johdonmukaisen tyylikkäästi, myös slloin kun niiden sävy oli huomaamaton nude. Kaikki näyttää todella raikkaalta ja yksinkertaiselta, kiitos luonnollisten värien.

Mitä "Vivacity" tarkoittaa hiustyylien kohdalla?
ARMIN MORBACH:
Minulle "Vivacity" tarkoittaa kansainvälisyyttä ja korostettuja urbaaneja yksityiskohtia. Kuvat on otettu New Yorkissa, joka tuo kuviin ja tyyleihin mukaan kaupungin monikulttuurisen tunnelman. Kun menet kävelylle New Yorkissa, näet samalla kertaa upeita latinoleidejä, sähäköitä punapäitä ja kauniita blondeja. Me halusimme vangita tämän maagisen glamouria tihkuvan ilmapiirin. Kuvien naiset näyttävät tarkoituksella kansikuvien julkkiksilta. Valitsimme kuvauksiin persoonallisia malleja, jotka ovat jo saavuttaneet suosiota kotimaassaan. Esimeriksi Alena Blohm on tästä hyvä esimerkki, koska hän on kotimaansa lisäksi erittäin tunnettu myös kansainvälisesti.

Missä määrin saitte vaikutteita ja insipiraatioita muotimaailmasta?
ARMIN MORBACH:
Tällä kertaa käänsimme katseemme klassisten muotitalojen, kuten Missonin ja Guccin suuntaan. Kun katsot heidän mallejaan catwalkeilla, näyttävät he aina erityisen upeilta.

Mihin tilanteisiin uudet hiustyylit sopivat?
ARMIN MORBACH:
Minusta ne sopii ihan kaikkiin tilanteisiin. Big City Waves on elegantti ja seksikäs look, joka sopii hyvin myös kuluneen t-paidan, farkkujen ja korkkareiden kanssa. Tämä yhdistelmä on varma katseidenkääntäjä ja tekee lookista entistä mielenkiintoisemman.

Mikä tekee Big City Waves –lookista erityisen?
ARMIN MORBACH:
Tämä upea ja seksikäs look on ihan varma katseidenkääntäjä - kun nainen astuu ravintolaan tässä tyylissä kääntyy taatusti ihan jokaisen pää.

Minkä tyyppiselle naiselle sopii Loose Breeze –tyyli?
ARMIN MORBACH:
Loose Breeze -tyyli nuorentaa ja tuo mieleen sen ihanan naapurin tytön, se on "naapurin tyttö" -look positiivisesa mielessä. Ihan jokainen nainen näyttää hyvältä loivissa laineissa ja hieman kohotetussa hiusrajasa. Luonnollisessa Loose Breeze -tyylissä on ripaus hippitaikaa, se on todella aito ja raikas tyyli. Kukkamekot ja pitsit sopivat tähän tyyliin erinomaisesti.

Mikä oli Shoulder Touch –tyylin inspiraationlähde?
ARMIN MORBACH:
Shoulder Touch -tyyli muistuttaa myöhäisen 60- ja aikaisen 70-luvun tyylejä - silloin se nähtiin kaikilla rokkistaroista hippeihin. Tämän lookin villi puoli on erittäin tärkeä meille. Tyyli näyttää siltä kuin malli olisi juuri tullut surffaamasta. Tämä tyyli on ollut suosittu jo pitkään ja se ilmeistyi jälleen kerran New Yorkin, Lontoon ja Milanon katukuvaan. Voin hyvin kuvitella tämän tyylin yhdessä klassisen mekon kanssa - klassisen sähäkkää ja särmikästä.

Mitä mieltä olet Pretty Jaws -tyylistä?
ARMIN MORBACH: 
Tämän tyylin naisella on varmasti hyvä itseluottamus. Se sopii mielestäni parhaiten vahvoille, hieman maskuliinisille naisille. Nämä naiset ovat luovia johtajia omassa nopeatempoisessa elämässään, he eivät vietä tuntikausia kylppärin peilin edessä. Tämä tyyli on enemmän kuin vain hiustyyli ja look, se on elämäntapa.

Hiustyylitrendit 2016: Backstagen kuvagalleria