hair-trends-2016
Hiusten muotoilu | Hiustrendit naisille

Hiustrendit 2016

Katsastimme ensi vuoden tulevat trendit Fashion Weekilla: millainen on ensi kesän muoti, miten asusteet yhdistetään eri tyyleihin ja mitkä ovat tulevat trendit ja hiustyylit? Katsastimme kauden catwalkit ja paljastamme nyt sinulle kevään/kesän 2016 trendikkäimmät hiustyylit.

Jännittävä, yksilöllinen ja itsevarma ovat ensi vuoden avainsanoja. Vuoden 2016 trendikkäät hiustyylit ovat vahvoja ja mielenkiintoisia – astu rohkeasti uuteen vuoteen ja kokeile uusia tyylejä. Muotiviikon hiusmuotoilijat ovat jälleen siirtyneet minimalistisista kampauksista jännittäviin ja näyttäviin kampauksiin, jotka todella erottuvat joukosta ja korostavat yksilöllisyyttä.  Runsaat ja huolittelemattoman villit hiukset puolinutturoilla (kts. iso kuva), viimeistelemättömät nutturat ja letitetyt kampaukset ovat kova sana trendisettereiden ja yksilöllisyyttä suosivien keskuudessa.

Muista: Terveet ja hyvin hoidetut hiukset tulevat olemaan kaiken perusta myös keväällä ja kesällä 2016. Parhaat vinkit ja niksit helppoon hiustenhoitoon löydät täältä:

Helpotimme valinnan tekoa ja keräsimme parhaat palat uusista hiustyyleistä, jotta voit valita oman uuden tyylisi jo hyvissä ajoin ennen seuraavaa kampaajalla käyntiä:

Galleria: Hiustrendit 2016

Hiusväritrendit 2016

Hiustrendit 2016
© indigitalimages.com

Kuparinväriset hiukset Emilio Pucci

Uusi kausi tuo mukanaan myös uudet upeat värit. Vuoden 2016 ehdottomat ykkösvärit ovat loistavia ja herkullisen runsaita, kuten suklaanruskea. Rikkaat ja voimakkaat punaiset värisävyt ovat myös trendien huipulla. Meidän värisuosikkimme on täyteläinen kupari yhdistettynä tummempiin sävyihin.

Värisekoitukset ovatkin ensi vuonna todella trendikkäitä! Useat värisävyt saavat hiukset näyttämään eloisilta ja luonnollisilta, erityisesti vaaleissa värisävyissä. Hieman kulunutta kovan ja kylmän platinablondin kautta seuraa nyt luonnollinen ja pehmeä, selkeästi lämpimämpi look.

Tutki trendejä ja kokeile rajojasi rohkeasti!