Trendy Looks
Hiusten muotoilu | Hiustrendit miehille

Trendilookit 2014

Trendikäs ja rento! Schwarzkopfin vuoden 2014 trendilookit leikittelevät muodoilla, rakenteilla ja hillityillä väreillä. Romanttisiin, klassisiin ja provosoiviin tyyleihin on lisätty uudenlaista hohdokkuutta.

Muoti-ikoni Karl Lagerfeld kuvasi Schwarzkopfin vuoden 2014 trendilookit Pariisissa oman erityisen tyylinsä mukaisesti. Schwarzkopf loi neljä trendilookia kokoelmaan nimeltä ”Perceptions” yhdessä hiusasiantuntija Armin Morbachin kanssa. Kansainvälisten muotinäytösten tuoma inspiraatio yhdistyi trendeihin ja katutyyleihin. Schwarzkopfin trendilookit henkivät naisellista kauneutta ja tyyliä - kuten trendilookeja kantavat huippumallitkin.

Tänä vuonna toteamme, että kauneus ja täydellisen huoliteltu ulkonäkö eivät ole sama asia. Lukuisten muoti- ja kauneusbloggaajien, muotitoimittajien ja mallien rento tyyli on ihastuttanut monia. Nyt rentous on vallannut myös kansainväliset catwalkit ja muovannut vuoden 2014 trendejä.

Trendikkäät 2014 Schwarzkopf-lookit:

”Rakenteet, muodot ja kiilto ovat isossa roolissa tällä kaudella, ja kampaukset ovat klassisia, romanttisia ja provosoivia”, kertoo Schwarzkopfin hiusasiantuntija Armin Morbach. ”Innovatiivisilla tuotteilla ja oikeilla muotoilutyökaluilla tyylit on helppo luoda kotona. Tämä antaa naisille vapauden luoda tyylinsä joka päivä ja tuoda esiin omaa persoonallisuuttaan. Kyky muuntautua on tärkeämpää kuin täydellisen huoliteltu tyyli.”

Schwarzkopfin trendilookit 2014: Valokuvaus

Kuvaukset pidettiin Pariisissa Karl Lagerfeldin studiossa. Muoti-ikoni itse kuvasi kampauksemme omaan jäljittelemättömän tyylinsä mukaisesti. Karl Lagerfeld ei ole vain ylistetty muotisuunnittelija. Hänen valokuviansa on käytetty kuuluisten muotilehtien kansikuvina. Hänen valokuvanäyttelyitänsä on ylistetty Berliinistä New Yorkiin. Karl toi kuvauksiin kansainvälisiä huippumalleja esittelemään Schwarzkopfin trendilookeja. Lopputuloksena on rohkeita, yksilöllisiä ja kiehtovia kuvia, jotka ovat yhtä inspiroivia ja moderneja kuin Schwarzkopfin vuoden 2014 trendilookit.

Video: Vuoden 2014 Schwarzkopf -trendilookit