Blonde

Blonde

Schwarzkopf Blonde – koe vaalennuksen vallankumous

Yksi Suomen tunnetuimmista tuotteista vaalennuksissa ja raidoittamisessa! Blondella on tuotteita kaikkiin tarpeisiin, riippumatta siitä haluatko platinanvaaleat hiukset tai vain pientä kirkastusta hiuksiisi. Uudistunut Blonden koostumus sisältää öljyä, ja ensimmäistä kertaa se vaalentaa jopa 9 astetta. Koostumukseen on lisätty erityinen sekoitus pigmenttejä, jotka neutralisoivat kellertäviä sävyjä. Sinistä pigmenttiä sisältävä hoitoaine antaa viileän sävyn sekä silottaa ja vahvistaa hiusrakennetta vaalennuksen jälkeen. Nyt voit helposti vaalentaa hiuksesi kotona. Mahdollisuuksia on monia. Voit tehdä upeita vaaleita raitoja tai saada upean samanlaisen vaalean hiussävyn kuin ruotsalaisella supermallilla Elsa Hoskilla.

VOITA VIIKONLOPPU KAHDELLE PARIISISSA!

Yksi (1) onnekas kilpailija voittaa viikonloppureissun kahdelle Pariisiin, Ranskaan sekä upeita Schwarzkopf Blonde -tuotteita, jotka ovat valittu voittajan hiustyyliin sopivaksi Schwarzkopf hiusasiantuntijoiden toimesta. Schwarzkopf Blonde lennättää voittajan Pariisiin ja maksaa kaksi yötä kauniissa ja keskeisellä sijainnilla olevassa hotellissa. Voittaja saa esitellä uusia vaaleita kutrejaan ihanalla matkallaan.

 

Arvomme lisäksi kaksi (2) (jokaisessa maassa: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska) tuotepalkintoa: Schwarzkopf Blonde -tuotteen, joka on valittu voittajan hiustyyliin sopivaksi.

 

Kilpailuun voi osallistua jakamalla kuva(t)/kommentin hauskimmista, hulluimmista tai pahimmista vaalennuksestaan Instagramissa käyttämällä hashtagia #RescueBlonde. Liitä kuvan/kommentin yhteyteen tarina vaalennuksesta ja perustelu, miksi juuri sinä tarvitsisit Schwarzkopf Blonde -tuotteita. Kilpailuun voi osallistua 11.2.-25.05.2018 välisenä aikana. Schwarzkopfin tuomaristo julkistaa voittajan perusteluineen kolme viikkoa kilpailun päättymisen jälkeen ja voittajiin otetaan yhteyttä Instagramin Direct Messagessa tai/ja sähköpostilla. Osallistuaksesi kilpailuun, tulee sinun olla 18 vuotta täyttänyt. Kilpailun ehdot ja edellytykset alla.

___

Ehdot ja edellytykset

 

Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua lataamalla kuvan itsestäsi/kommentin (kun vaalennus ei ole täysin onnistunut) Instagramiin hashtagilla #RescueBlonde. Kerro kuvan/kommentin yhteydessä mitä vaalennuksessa tapahtui ja perustele miksi sinä tarvitsisit Schwarzkopf Blonde -tuotteita. Kilpailuun voi osallistua 25.5.2018 klo 23.59 asti.

 

Palkinto

Kilpailuajan päätyttyä valitaan voittaja, jolla on mieleenpainuvin / vaikuttavin perustelu ja/tai tarina sekä kuva, mutta myös suurin tarve Schwarzkopf Blonde -tuotteille.

 

Pääpalkinto (1 kpl):

  • Kaksi (2) meno-paluulippua Pariisiin, Ranskaan.
  • 2 yön majoituksen kahdelle (2) henkilölle 2-hengen huoneessa Pariisissa, Ranskassa.
  • Yksi (1) Schwarzkopf Blonde -tuote.

Kokonaisarvo: noin 1500 €

 

Toinen palkinto:

  • Yksi (1) Schwarzkopf Blonde -tuote. Arvomme 2 palkintoa.

Arvo: noin 12 €.

 

Schwarzkopf maksaa lennot ja hotellin voittajalle ja ystävälle viikonlopuksi Pariisiin, Ranskaan. Matkan päivämäärä sovitaan yhdessä voittajan ja Schwarzkopfin välillä, ja matka tulee toteuttaa vuoden 2018 aikana.

Kilpailukuva ja / tai tarina ei saa (i) halventaa Henkeliä, sen yhteistyökumppaneita tai kullekin kuuluvaa liiketoimintaa, brändejä tai tuotteita. Voittajat eivät saa (A) edustaa väkivaltaa tai syrjintää rodun, sukupuolen, kansallisuuden, uskonnon, vamman, seksuaalisen suuntautumisen, iän tai perhestatuksen perusteella; (B) edustaa laittomia toimintoja tai muiden immateriaalioikeuksien loukkaamista; tai (C) edustaa toimintoja, jotka yleisesti tunnetaan Internetin väärinkäyttönä. Jos kilpailuun osallistuja syyllistyy mihin tahansa edellä mainittuun, on Henkelillä oikeus viipymättä kieltäytyä antamasta palkintoa.

 

Voittajat

Voittajiin otetaan yhteyttä Instagramin Direct Messagessa tai/ja sähköpostilla kilpailun päätyttyä. Päätöksistä palkintoon liittyen ei voi tehdä valituksia. Voittaja maksaa mahdolliset palkintoverot. Henkel ei ole vastuussa muista matkakuluista Kööpenhaminaan/Tukholmaan/Helsinkiin/Osloon tai takaisin matkalla Pariisiin, Ranskaan.

 

Voittajat valitaan seuraavien kriteereiden perusteella (A) mielenkiintoisin perustelu henkilökohtaisen kokemuksen perusteella, kun vaalennus ei ole toteutunut odotetulla tavalla (B) suurin tarve Schwarzkopf Blonde -tuotteille.

 

Kilpailijat

Osallistuaksesi kilpailuun, tulee sinun olla Ruotsin, Tanskan, Norjan tai Suomen kansalainen ja 18 -vuotta täyttänyt. Kilpailuun voi osallistua vain kerran.

 

Kilpailijat ja voittajat eivät saa oikeutta viitata tai käyttää Henkelin (Schwarzkopfin) nimeä tai tuotemerkkiä tai mitään muuta nimeä tai tuotemerkkiä Henkeliltä (Schwarzkopfilta) tai yhteistyökumppaneilta mihinkään tarkoitukseen ilman brändin aikaisempaa tilannekohtaista kirjallista hyväksyntää. Hyväksynnät, jotka annetaan pätevät vain tiettyyn nimeen tai tuotemerkkiin ja erityiseen tarkoitukseen, mihin hyväksyntä on nimenomaan annettu.

 

Vastuu

Vastuussa kilpailusta on Henkel Norden AB Org.nr. 556061-4090 (muutoin kutsuttuna Schwarzkopf tai Henkel). Kilpailuun antamasi tiedot tallennetaan markkinointitarkoituksessa ja kilpailun hallinnoinnin vuoksi. Kilpailun voittajan julkaisun yhteydessä henkilökohtaista tietoa kuten etunimi, sukunimi, kaupunki ja tulokset saatetaan julkistaa Internetissä. Henkelillä on oikeus hylätä kilpailuun osallistumiset, jotka tavalla tai toisella voidaan nähdä huijauksena, petoksena ja/tai kilpailun sääntöjen rikkomuksena. Henkelin päätöksestä ei voi tehdä valitusta. Henkel ei ota vastuuta osallistumisista, jotka ovat hävinneet teknologisten vikojen vuoksi. Henkelin työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

 

Kilpailuaika

Kilpailu käydään neljässä eri maassa: Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomässa. Arvomme yhden pääpalkinnon. Kilpailuun voi osallistua 11.2.2018-25.05.2018 välisenä aikana. Tätä kilpailua määrittää ruotsalainen laki ja mikä tahansa kiista joka voi nousta tämän sopimuksen yhteydessä sovitaan ensikädessä ruotsalaisessa tuomioistuimessa/oikeudessa Tukholmassa.

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

WIN A WEEKEND FOR 2 IN PARIS!

 

One (1) lucky contestant win a weekend trip to Paris, France for two. You will also win Schwarzkopf Blonde products chosen especially for you by the brand’s consumer service department. Schwarzkopf Blonde will fly the winners to Paris and pay for two nights in a beautiful centrally located hotel. The winner can show of the new blonde locks on a fabulous getaway. 

 

Two (2) (on each market: Finland, Sweden, Norway, Denmark) Additional winners will win one Schwarzkopf Blonde product chosen especially for you by the brand’s consumer service department to help you on your path to unlimited blonde!

 

To participate in the competition contestants must share images/a comment of their funniest, craziest or worst blonde coloration mistakes. Photos/ or the comment must be shared on Instagram and utilize the hashtag  #RescueBlonde, along with your true characteristic story behind the picture/comment and motivate why you need Schwarzkopf blonde products - to win. The offer is valid between 11-02-2018 and 25-05-2018. The winners will be contacted through Instagram Direct Message or/and email and be announced with their motivation by the Schwarzkopf Jury, three weeks after the competition ends. To enter you must be over 18 years old. See below for terms and conditions.

 

___

Terms and Conditions

 

To participate

You participate in the contest by uploading an image of yourself (when blonde coloring gone wrong) at Instagram under hashtag #RescueBlonde, describe your characteristic story behind the picture and motivate why you need Schwarzkopf blonde products to save your hair. The competition is open from the 11-02 2018 at. 09.00 to 25-05 2018 at. 23:59.

 

Prize

After finishing the competition on each market, the contestant who has the most characteristic motivation, but also has the greatest need for Schwarzkopf blonde products will be chosen and recieve the following:

 

First prize

  • Two (2) round-trip tickets to Paris, France.
  • Accommodation for two (2) persons in a double room, during two (2) in Paris, France.
  • One (1) Schwarzkopf blonde product.

Total value: approximately 15,000 SEK.

 

Second prize

  • One (1) Schwarzkopf blonde product.

Total value: approximately 150,00 SEK.

 

Schwarzkopf will pay for flights and a hotel for the winner and a friend for a weekend in Paris France. The date of the trip will be decided upon at a later time between the winner and Schwarzkopf, but must be completed during 2018 (i) or otherwise defame, Henkel, its affiliates or their respective businesses, brands or products. The winners may not  (A) promote violence, discrimination based on race, gender, nationality, religion, disability, sexual orientation, age or family status; (B) promote illegal activities or violations of the intellectual property rights of others; or (C) promote activities generally understood as Internet abuse. If the Winners engages in these behaviors the Client reserves the right to promptly refuse the right to the provide the prize. 

 

Winners

The winners will be contacted on Instagram Direct Message or/and email, after the end of the competition period. Decisions regarding prize can not be appealed and any winnings tax will be paid by the winners. Henkel is not responsible for any travel expenses to / from Copenhagen/Stockholm/Helsinki/Oslo in order to travel to Paris, France on this matter.

 

The Winners will be chosen on following criteria’s (A) the most characteristic motivation based on their personal experience when going blonde gone wrong (B) best need of Schwarzkopf blonde products.

 

Contestants

To participate in the competition, you must be resident in Sweden, Denmark, Norway or Finland and be over 18 years old. You can only compete once during one and the same competition period.

 

Contestants and winners shall not have any right to use or refer to the Henkel (Schwarzkopf) name or trademark or any other name or trademark of Henkel (Schwarzkopf) or its affiliates for any purpose whatsoever, without the brand's prior written approval on a case-by-case-basis. Any approval given hereunder shall apply only to the particular name or trademark and for the specific purpose, for which the approval was expressly given.

 

Responsibility

Responsible for the competition is Henkel Norden AB Org.nr. 556061-4090 (otherwise referred to as Schwarzkopf or Henkel). The information you provide about yourself in connection with your participation in the competition will be processed for marketing purposes and in order to administer the competition. In connection with the publication of the winner of the contest, personal information such as first name, last name, city and results may be published on the Internet. Henkel reserves the right to disqualify contest contributions which in one way or another may be considered cheating, fraud and / or contravention of the competition rules. Henkel’s decisions can not be appealed. Henkel does not take responsibility for contest contributions that have disappeared due to technical errors. Employees at Henkel may participate but can not win.

 

Contest Periods

The competition is ongoing in four different countries, Sweden, Denmark, Norway and Finland. The competition period in Finland is from 11-02-2018 to 25-05-2018. This competition is governed by Swedish law and any dispute that may arise in connection with this agreement shall be settled by the Swedish courts in Stockholm with the first instance.